Show Mummy The Money

Als alleenstaande moeder is het goochelen met energie. Word je ontslagen en loop je richting die akelige Sara-leeftijd, zoals velen met mij, dan wacht er, zoals de coaches zeggen ‘een uitdaging‘. Die uitdaging speelt zich nu een jaar in alle hevigheid af. Mijn missie is het dus om mijn talenten en creativiteit te bundelen in een eruptie van zakelijk en sociaal succes. Met natuurlijk de nodige prettige financiële gevolgen: The Mummy & Money Show.

Inspiratie

Vaak vind ik inspiratie in een ontmoeting met nieuwe mensen, die boeiende levensverhalen vertellen. Niet van die rotonde rijdende twijfelaars, maar Ik Vertrekkers en overstappers op stations met onbekende bestemming. Zware tegenslag en toch overleven. Dat heb ik ook nodig, dat soort gloeimomenten. Want soms zie ik mezelf niet meer door de beslagen spiegel. Juist door het vuur te zien in die ander, laat ik het in mezelf toe. En jeetje, wat heb ik neergezet in 2 maanden. Een webshop, een Startpagina en een KvK nummer. Alles staat en loopt. Google Adwords campagne. Via Daisycon affiliate banners & -linken op mijn webpagina’s geplaatst. Social media is running. Free publicity gezocht en niet gekregen.
Nu  ik talent & creativiteit heb verenigd, wacht mij de pot met goud onder de regenboog. Ja, kom maar. Ik ben er klaar voor: Show Mummy The Money.

Schrijven
En dan kan ik doen wat ik eigenlijk moet doen. Dat realiseerde ik me gisteren toen ik een schrijfster ontmoette. Het is niet mijn doel in het leven om een webshop te beheren of te freelancen. Welnee, ik moet gewoon schrijfster zijn, met woorden dichten en smijten tot ze goed staan. Goochelen dus, niet met energie maar met letters. Dat is de bedoeling. In een huis aan zee. Zie je het voor je? Ik wel!

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.