Werkwijze

Ik werk vanuit hoofd en hart. Ga voor een praktische aanpak: een persoonlijk gesprek met terugkoppeling via e-mail met kostenplaatje. Bij akkoord voer ik de opdracht vlot uit. Mijn toegevoegde waarde is om strategisch mee te denken binnen de context waar de communicatieboodschap landt. Strategisch adviseur en storyteller.

Achtergrond

Ik heb gewerkt als communicatieadviseur bij Univé verzekeringen (2000 – 2008), BLMC management consultancy (2008 – 2011), Essent (1999), DOOR Training, Horizon Training. Vanaf 2014 werk ik zelfstandig als tekstschrijver en interim communicatieadviseur.

 

Opleidingen

Bij Van der Hilst senior communicatieadviseur gevolgd en bij Windesheim hbo Journalistiek.

Scheiden in Zwolle

Lees hier meer over waarom ik partner ben bij Scheiden in Zwolle. De experts waar ik mee samenwerk voor informatieplatform Scheiden in Zwolle zijn:

Netwerkpartners

Ik werk samen met Tom Scholte, Tjaco Rowaan, Els Holland, Asselien Broekhuis, Githa Schrijver, Eddy Lezer, Linda Dijkstra.

 

Samenwerkingspartners

Aart van Voorthuizen en Marcel Pol, Virunga voor SEO, WordPress websites en webshops.

Atty van de Brake

Contact

Telefoon: +31 651161523
E-mail: info@attyvandebrake.nl
Website: www.attyvandebrake.nl

Praktische informatie

Social media