Werkwijze

Ik werk vanuit hoofd en hart. Ga voor een praktische aanpak: een persoonlijk gesprek met terugkoppeling via e-mail met kostenplaatje.

Ben gestructureerd en werk vlot. Communiceer snel: je weet wat je krijgt en wanneer. Contact ook mogelijk via Zoom of Teams.

Mijn kennis gaat verder dan alleen schrijven. Ik kan je ook helpen bij de boekpromotie.

Achtergrond

Ik heb gewerkt als communicatieadviseur bij Univé verzekeringen (2000 – 2008), BLMC management consultancy (2008 – 2011), Essent (1999), DOOR Training, Horizon Training. Vanaf 2014 werk ik zelfstandig als tekstschrijver. In 2021 bracht ik het boek Eenvoudig duurzaam bouwen uit.

 

Opleidingen

Bij Van der Hilst senior communicatieadviseur gevolgd en bij Windesheim hbo Journalistiek.

Auteur

Eenvoudig duurzaam bouwen. Bouw je energieneutrale droomhuis zonder warmtepomp.

Te koop via Bol.com en BoekenGilde.

Bezig met De Alfabetdater, een feelgoodroman.

Ghostwriter

Als ervaren tekstschrijver vind ik het leuk om samen met jou jouw expertboek te schrijven. We bespreken inhoud, hoofdstukkenindeling, vormgeving en in welk tempo je teksten kunt aanleveren. Het is ook mogelijk dat ik jou interview of je spreekt – bijv. in ChatGTP – zelf teksten in. Dat werkt ook heel vlot.

Lees hier meer over mijn aanbod Ghostwriting. En herken je deze excuses om het niet aan te willen gaan: jij en je boek?

 

 

 

Praktische informatie

Telefoon: +31 651161523
E-mail: attyvandebrake@gmail.com
Website: www.attyvandebrake.nl
Aanmelden voor nieuwsbrief

  • Algemene voorwaarden
  • KvK nummer: 59909986
  • Vanaf 2020 werk ik BTW-vrij (0%)
  • IBAN bankrekening: NL82 TRIO 0788 7630 83
  • Jufferdijk 8, 7217 PG  Harfsen

Netwerkpartners

Voor websites, webshops en SEO/Google Adwords werk ik samen met: Aart van Voorthuizen en Marcel Pol van Virunga.

Ik heb diverse vormgevers in mijn netwerk. De keuze voor uitgeverij of in eigen beheer uitbrengen kunnen we samen bespreken.