Werkwijze

Ik werk vanuit hoofd en hart. Ga voor een praktische aanpak: een persoonlijk gesprek met terugkoppeling via e-mail met kostenplaatje. Bij akkoord voer ik de opdracht vlot uit. Mijn toegevoegde waarde is om strategisch mee te denken binnen de context waar de communicatieboodschap landt. Strategisch adviseur en storyteller.

Achtergrond

Ik heb gewerkt als communicatieadviseur bij Univé verzekeringen (2000 – 2008), BLMC management consultancy (2008 – 2011), Essent (1999), DOOR Training, Horizon Training. Vanaf 2014 werk ik zelfstandig als tekstschrijver en interim communicatieadviseur.

 

Opleidingen

Bij Van der Hilst senior communicatieadviseur gevolgd en bij Windesheim hbo Journalistiek.

Scheiden in Zwolle

Lees hier meer over waarom ik partner ben bij Scheiden in Zwolle. Een platform met informatie voor mensen die kiezen voor een scheiding in Zwolle. Ik werk samen met diverse mediators, kindbehartigers en een relatiecoach in Zwolle. Ook op dit platform staan als professional? Neem contact op!

Netwerkpartners

Ik werk o.a. samen met Els Holland, Asselien Broekhuis, Githa Schrijver, Linda Dijkstra, Sieneke Spiegel.

Aart van Voorthuizen en Marcel Pol van Virunga voor SEO, WordPress websites en webshops.

Atty van de Brake

Contact

Telefoon: +31 651161523
E-mail: info@attyvandebrake.nl
Website: www.attyvandebrake.nl

Praktische informatie

  • Algemene voorwaarden
  • KvK nummer: 59909986
  • Vanaf 2020 werk ik BTW-vrij (0%)
  • IBAN bankrekening: NL82 TRIO 0788 7630 83
  • Jufferdijk 8, 7217 PG  Harfsen

Social media