de alfabetdater

De Alfabetdater gaat over singles Jolien en Pim die op zoek zijn naar liefde en zingeving.

Na mijn eerste boek Eenvoudig duurzaam bouwen, dat januari 2021 uitkwam, ben ik nu bezig met mijn tweede boek: De Alfabetdater. Dat wordt een totaal ander boek. Een roman over Jolien en Pim.

Blogs over schrijfproces

Dit is voor mij een nieuwe ’tak van sport’, in tegenstelling tot het schrijven van een zakelijk boek. Nu mag ik een verhaal vertellen waar fantasie en creativiteit worden aangeboord. Daarom neem ik jullie graag mee in mijn schrijfproces. Echt geen idee waar dit gaat eindigen, maar laten we Pippi (of Anne with an E) nadoen: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.”

Ik ben 58 jaar (1963) en boeken schrijven was altijd mijn grootste droom. Is dat ook jouw ultieme droom? Mijn tip: wacht niet tot je 58ste en begin eerder, bijvoorbeeld nu. Er zijn schrijfcoaches die je kunnen begeleiden, coachen en stimuleren. Je kunt schrijfweken volgen (ook in het buitenland, dat leek me altijd al geweldig, nu nog meer door corona) en webinars & workshops. Je hoeft het niet alleen te doen.

Interesselijst De Alfabetdater

Vind je het wel spannend om dit schrijfproces van De Alfabetdater te volgen (net zo spannend als ik)? Meld je dan vrijblijvend aan voor de ‘interesselijst’ van het boek.
Als er nieuws te melden is, leuke voortgang of er is een nieuw blog over het schrijfproces, dan krijg je dat in de mail.

Meld je vrijblijvend aan voor de interesselijst voor het boek De Alfabetdater door Atty van de Brake.