Ghostwriting

Heb je altijd al gedroomd van het schrijven van een boek, maar ontbreekt het je aan tijd, inspiratie of de vaardigheden om dit te realiseren? Mijn ghostwriting service biedt de perfecte oplossing voor ondernemers en particulieren die hun ideeën en verhalen willen delen zonder zelf te hoeven schrijven. Of het nu gaat om een zakelijke publicatie die jouw expertise en bedrijf onder de aandacht brengt, of een persoonlijk verhaal dat je wilt vereeuwigen, ik zorg ervoor dat uw boek professioneel en overtuigend wordt geschreven.

ghostwriting

Mijn dienstverlening gaat verder dan alleen het schrijven van uw boek. Zodra de tekst af is, werk ik samen met externe vormgevers om uw boek een visueel aantrekkelijke en professionele uitstraling te geven. Het omslagontwerp en de opmaak van het boek worden met zorg uitgevoerd, zodat het eindresultaat niet alleen inhoudelijk sterk is, maar er ook esthetisch uitspringt. Hierdoor krijgt uw boek de aandacht die het verdient en maakt het een blijvende indruk op uw lezers.

Een goed boek verdient een breed publiek, en daarom bied ik ook uitgebreide boekpromotiediensten aan. Ik help je met het opzetten van een marketingstrategie die je boek onder de aandacht brengt bij de juiste doelgroep. Dit kan variëren van sociale media campagnes tot persberichten en evenementen. Door mijn uitgebreide netwerk en ervaring weet ik precies welke kanalen het meest effectief zijn voor je boek, zodat je verzekerd bent van maximale zichtbaarheid en impact.

Kortom, met mijn ghostwriting service hoef je je geen zorgen te maken over de complexiteit van het schrijfproces en alles wat daarbij komt kijken. Jij levert de ideeën en ik zorg voor de rest: het schrijven, de vormgeving en de promotie. Op deze manier kun je blijven focussen op wat je het beste doet, terwijl ik ervoor zorg dat je boek een succes wordt. Samen kunnen we jouw visie en verhalen tot leven brengen in een prachtig en professioneel boek.

Methode

Ik volg de methode van Esther Jacobs: reverse writing. We starten met de achterflap, de cover en de structuur (hoofdstukken). Doordat we de achterflap en cover hebben kunnen we direct starten met de promotie.

Flexibel ghostwriting aanbod

  • Schrijven achterflap
  • Cover maken (externe vormgever)
  • Schrijven hoofdstukken structuur
  • Schrijven teksten
  • Begeleiding druk en uitgeven
  • Keuze boekhandel, Bol, eigen beheer
  • Boekpromotie
  • Overige tips vanuit mijn eigen schrijfervaring

Meer lezen over Aanpak en Excuses.