Vanaf 2023 help ik muzikante Ilse Oversier met haar optredens. Dit betekent data & locaties plannen en contact onderhouden met de locaties. En soms gastvrouw zijn bij een concert: ontvangst, koffie/thee verzorgen of de cd’s verkopen.

Over Ilse Oversier

Meer achtergrond over Ilse vind je hier.

Sounds of Healing

Ilse treedt samen met Mike Verlaan (handpan o.a.) op. Dit is een Sounds of Healing sessie. Ze spelen de handpan, gitaar, de kwartse klankschalen, soms piano en zingen intuïtieve songs en liedjes van haar eerste album Language Without Words. Vaak zingen ze samen met de bezoekers een paar mooie mantra’s.

Sounds of Healing pasy ook mooi bij een festival, yogalessen of kleinschalige retreats. Meer informatie? Neem contact op met mij of Ilse.

Concert Ilse met violist & cellist

Ilse speelt regelmatig samen met Sebastiaan Hidding (violist) en Sebastiaan Wiering (cellist). Ze spelen een repertoire met eigen gecomponeerde indie/folk muziek.

De zelfgeschreven songs met bezielde teksten worden op intuïtieve en verhalende wijze gezongen en hebben de intentie om ons te verbinden met onze oorsprong en te herinneren aan onze essentie op aarde. 💚 Het eerste album Language Without Words is uit en te beluisteren via Spotify.

Agenda Ilse Oversier

Klik hier voor de agenda van haar optredens.

Boek een concert

Wil je boeken voor een (privé) concert in je tuin, in een mooie locatie, bij een festival? Neem contact op met mij of Ilse.

Plekken waar ze optreedt voorjaar 2024 in het Oosten is o.a. in Voorst (8 maart), Hengelo (gld) (31 maart), Neede (15 maart), Zwolle (12 mei).