Niche networking – Single Parents in Business

Samen met Daniëlle ter Haar (vestigingsmanager Intermediair Uitzendbureau) en Estelle van der Ploeg (auteur) ben ik in de zomer een netwerk gestart voor ondernemende alleenstaande ouders. Weer een niche netwerk? Het wemelt van de netwerken: Open Coffees, Zakenvloeren, Launchcafés, Startersclubs, BNI, MKB ondernemersclubs, etc. Tijdens mijn uitgebreide onderzoek naar het nut van netwerken heb ik in ieder geval gemerkt dat ik het leuk vind. Niet iedereen vindt netwerken namelijk iets om naar uit te zien. Oh, jee wat moet ik aan, moet ik pitchen, hoe begin ik een gesprek met een wildvreemde? De eerste keer is wel een beetje spannend, maar al doende gaat het steeds vlotter. Ik vind het fijn om nieuwe mensen te ontmoeten. En als ik kan, verbind ik ze met anderen die ik ken. Wat is fijner om te doen? Niet geven om per se terug te krijgen, wat mij betreft. Delen om het delen, maar niet geheel belangeloos, dat kan alleen als ik binnenkort de Staatsloterij win (en die kans is helaas gering). Delen in de hoop dat ik als mens met mijn kennis en vaardigheden blijf hangen en op enig moment opplop in het bewustzijn van iemand als het woord ‘communicatie’, ‘journalistiek’, ‘single parents’ of ‘alleenstaande ouders’ genoemd wordt.

Single parent zijn, is ruim tien jaar onderdeel van mijn bestaan. Deze niche markt bestaat uit 500.000 mensen. Wij hebben daarom gemeend dat een netwerkgroep Single Parents in Business zin heeft. Omdat je weet hoe het is om alleenstaande ouder te zijn én ondernemend. En hoe lastig het is om dit te combineren. Daarom willen wij dit graag delen met co-ouders, single mama’s en papa’s.

Uitnodiging
Op 25 oktober a.s. is de tweede netwerkochtend. Rianne Nalis van Insome geeft een inspiratiesessie over Personal Branding via Social Media, dus dat is een extra reden om even langs te wippen. Alle informatie vind je hier.  

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.