Miss PR op TV

Vorige week was ik een dagje met zoonlief naar Schiermonnikoog. Een eiland waar ik graag heen ga. Op de boot verscheen er in mijn ooghoek een cameraploeg. De interviewer had wel een bekend hoofd. Ik dacht iemand van de EO ofzo. Ze kwamen ook mijn kant op en vroegen ons waarom we naar Schier gingen. Ik zat met mijn smartphone in de hand en wekte de terechte suggestie dat het niet zo ontspannend zou worden. Na het korte interview werd ik gevraagd voor een vervolg later op de dag. Ik dacht: nou maar eens zien of dat gaat gebeuren, maar echt it happened. Op het strand zijn we uitgebreider geinterviewd. Omdat ik het boek Verslaafd aan liefde (mijn huidige bijbel) in mijn hand had, ging het gesprek die richting op. Enorm leuk als je zo spontaan voor de camera wordt geinterviewd. Allemaal kijken naar TV-programma Het Eilandgevoel van Schiermonnikoog, ergens in november/december bij de RKK. En de interviewer bleek Leo Fijen. Mijn vrienden snappen het niet helemaal. Hoe doe je dat nou steeds maar in de media komen? Tja, is het toeval of niet? Of trok ik in mijn huidige staat van zijn spirituele mensen aan? Het is een groot mysterie: de wet van aantrekkingskracht. 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.