Einde #project365

change aheadHier eindigt – op deze laatste dag van het jaar – mijn #project365. Mijn doel om werk te vinden in de vorm van opdrachten, een vaste of een tijdelijke baan en hierover te bloggen. Dit is gedeeltelijk gelukt. Daarom 10 positieve punten over 2013 om hiermee met vertrouwen 2014 in te stappen.

10 positieve ervaringen in 2013

1. Samenwerkingscollectief Firma De Groot zelf benaderd. Initiator Tom Scholte ontmoet, Samen locatie Zwolle opgericht. Resultaten: > persoonlijke groei, inspiratie om te focussen op mijn ding: PR en het tot stand brengen van verbinding tussen mensen. Mooie mensen bij en via Firma De Groot Zwolle ontmoet!

2. Mientje emigreert naar Cyprus. Mooi om mee te mogen leven met het proces dat iemand de regie neemt over haar leven en een drastische stap zet naar een totaal andere wereld: van Drenthe naar Cyprus, het land van Aphrodite. Een voorbeeld van lef. Go for it Mientje!

3. Het was en is niet makkelijk, maar jeetje wat stoer dat ik mijn ex faciliteer – door fulltime solo moeder te zijn – zodat hij zijn droom kan waarmaken. Mijn tijd komt nog (…..).

4. Het laatste halfjaar heb ik > acquisitiegesprekken gehad & offertes uitgebracht dan ooit.

5. Top dat mijn ouders me steunen op het moment dat het echt nodig is.

6. Netwerk Business Moms Overijssel in Zwolle opgezet. PR en werving verloopt positief. Gemiddeld 20 deelnemers per bijeenkomst.

7. Ik heb dit jaar in het Algemeen Dagblad en Communicatie Magazine gestaan, waarvan acte.

8. Een blog van mijn hand is > 28.000 x gelezen.

9. Mijn aanbod in twee mooie pakketten gevat: PR en Social Media.

10. Workshop Free Publicity opgezet. Deze starten in januari 2014.

Ik dacht eerst, kan ik er 10 bedenken? Ja, toch wel. Tien mooie ervaringen, bewegingen, bewijzen van groei, ontplooiing en actie. 2014: komt u maar!

1Reactie
  • Tjaco Rowaan
    Geplaatst op 22:35h, 09 januari Beantwoorden

    Een mooie en terecht positieve blog Atty,
    Ik heb je de laatste maanden kunnen volgen en het komt op mij over dat het aantal positieve ervaringen voor jou alleen maar toeneemt.
    Volgens mij wordt 2014 het jaar dat je je van het vele zaaien gaat oogsten. Chapeau voor je inzet en doorzettingsvermogen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.