ubuntu wij zijn de aarde

Ubuntu Wij zijn de aarde

Via de School voor Praktische Filosofie en Spiritualiteit volgde ik in december 2019 – naast filosofielessen – ook een lezing van Annette Nobuntu Mul van de Stichting Ubuntu Nederland. Zij vertelde o.a. over een boek dat ze gaan lanceren op 18 juli 2020. Ze zochten hiervoor 67 mensen die een verhaal wilden delen over een gewoon bijzonder iemand die vanuit het thema duurzaamheid een bijdrage levert aan de samenleving. Hiervoor schreef ik een verhaal en dat staat in het boek.

I am because we are
We are because the planet is
(Desmond Tutu)
Online Experience Mandeladag

Online Experience Mandeladag 18 juli

Dit boek wordt online (vanwege Corona) gepresenteerd op 18 juli en je kunt daarbij zijn. Meld je via deze link hiervoor aan. Met live verdiepende woorden van Jan Terlouw, Christo Brand (12,5 jaar gevangenbewaarder van #NelsonMandela) en prinses Irene ! Muzikale omlijsting door Jalli Lamin Kuyateh  en Mugisha Abdhul.

En…met een speciale manier om elkaar te ontmoeten in de mini-Indaba’s! Laat je verrassen. Het gehele boek is tot stand gekomen door jullie, 67 co-auteurs die allemaal een essay hebben geschreven óver iemand anders, die in hun ogen een actieve bijdrage levert aan de duurzaamheid van onze moeder Aarde!

Mandeladag én de boeklancering vanuit de (Zuid)Afrikaanse levensfilosofie Ubuntu is een jaarlijkse samenwerking van Ubuntu Society en Herman van Veen (Arts Center). Dit jaar, met als thema ‘duurzaamheid’ in speciale samenwerking met Prof. Dr. André Nijhof van Nyenrode Business Universiteit.  

De totale opbrengst van het boek ‘Ubuntu, wij zijn de Aarde’ komt ten goede aan Stichting Ubuntu Nederland en daarmee rechtstreeks aan Amy Foundation SA !

Boek bestellen:
Ubuntu, wij zijn de Aarde
Uitgeverij Harlekijn (Herman van Veen Arts Center)
ISBN: 9789082485271
Vanaf 18 juli voor Euro 13,40 rechtstreeks te bestellen bij Boekhandel De Vertraagde Tijd :
pjotr.jansen@planet.nl
Ook te bestellen via:
bol.com of  youbedo.com.Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.