De klok tikt door

Actie!

Na een bijzonder fijne wintersport met gezellige mensen van Ouderalleen weer aan de bak om mijn doel te bereiken: start webshop in april 2012.


De webshop voor alleenstaande ouders krijgt steeds meer vorm. Ik heb volgende week afspraken gepland met potentiële websiteontwikkelaars. Hiervan word ik sowieso wijzer.  Op basis daarvan zal ik een keuze maken om samen met die partij de webshop op te zetten. Overigens zal ik het meeste werk natuurlijk zelf moeten doen.

Webshop opzetten
Mijn top 5 van prioriteiten hierbij zijn (vergeet ik iets?):

1. Marketing/SEO (vindbaarheid)
2. Navigatie (snel, helder)
3. Look & feel (past bij doelgroep)
4. Geautomatiseerde achterkant (anders kan ik geen digital nomad worden)
5. Gebruikers- (voor mij) en klantvriendelijk.

Brainstorm
Op 18 maart 2012 0rganiseer ik in Hotel Frederiksoord een brainstorm met 15 door mij persoonlijk genodigde alleenstaande ouders uit mijn netwerk. Doel van de brainstorm is om hun behoeftes te bepalen en daarna mijn ideeen hierover te delen. Wie weet wat voor verrassende inzichten dit oplevert! Ik heb er zin in. Ook gaan we samen een moodboard maken zodat ik ook gevoel krijg bij woorden, beelden, kleuren en metaforen die passen bij de doelgroep.

We Can Do It
In het kader van de internationale vrouwendag verklaar ik mezelf – ondanks wat stekelige kritiek over mijn tempo hier en daar – onderneemster in de dop die gestaag doch met volharding haar doel zal bereiken. En dat doel is dus die 4-urige werkweek op een zonnige lokatie.

Werkomgeving
Om nu en straks in een prettige omgeving te kunnen werken, ben ik ook bezig om mijn woonkamer (kantoor) te updaten. De stokkenkast is te koop (waarschijnlijk niet origineel ontworpen door Lutjens de Boer, maar wel zo oud, 1962 gekocht). Ik wil binnen een maand een kleurrijke Kewlox-kast, nieuwe eetkamerstoelen en een hoekbank.

Voor Alice, waar we morgen afscheid van nemen:
Daniel Lohues, Bij de hemel in de rij.

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.