Workshops voor startende ondernemers in Zwolle

Hotel LumenZwolle – Hoe komt het dat de ene (startende) ondernemer wel in de media komt en de andere niet? Volgens PR-expert Atty van de Brake kan iedereen de basisregels van publiciteit leren. In april en mei organiseert ze diverse workshop in het Zwolse Hotel Lumen. Na deze workshop kan de deelnemer direct aan de slag om meer aandacht in de regionale media te krijgen voor haar of zijn product, dienst of passie.

Workshops
De basisworkshop Zo kom ik in het nieuws is voor starters, MKB-ers en beginnende communicatiemedewerkers een waardevolle investering. Na deze workshop kunnen ze zelf nieuws creëren en de juiste doelgroep benaderen via het passende mediakanaal. De keuze van de vorm (blog, persbericht, netwerken, nieuwsbrief, kennismakingsmiddag) en het delen van nieuws vormen hierin een belangrijk onderdeel. Na deze praktische workshop gaan de deelnemers naar huis met veel tips & tricks. Deze workshop wordt regelmatig georganiseerd en kost 75 euro, excl. btw.

Andere workshops die Atty van de Brake organiseert:

  • Schrijf een persbericht – Leer hoe je een persbericht schrijft
  • Schrijf een blog – Leer hoe je een blog schrijft
  • Netwerken is leuk – Netwerken voor beginners

Deze workshops duren 2 uur (10.00 – 12.00 uur) en kosten 60 euro excl. btw.

Reacties
Deelnemers aan deze workshops reageerden enthousiast:

‘Voor starters is het een informatieve workshop’.
‘Helpt je gerichter om te gaan met jezelf in de markt zetten, activerend, je gaat aan de slag’. ‘Brengt enthousiast een helder verhaal’.
‘Atty’s workshop Free Publicity is bondig, goed gestructureerd en praktisch ingericht. Vol inspiratie ga ik weer aan de slag met schrijven’.
‘Deze workshop activeert je en brengt je op nieuwe ideeën’.

Atty van de Brake
De workshopleider uit Havelte heeft ruime ervaring met public relations, online communicatie en social media. Ze studeerde bij Windesheim Journalistiek en volgde de opleiding Senior Communicatieadviseur bij Van der Hilst. Als netwerker en verbinder profileert ze zich als manager van het netwerk Business Moms Overijssel en is community manager bij Firma De Groot Zwolle, community van zelfstandig professionals die samenwerken aan organisatieontwikkeling.

Informatie
De workshop Zo kom ik in het nieuws van één dagdeel wordt regelmatig georganiseerd. Locatie: Hotel Lumen, Stadionweg 20 in Zwolle. Kosten zijn 75,– exclusief btw. Tijd: 9.30 – 12.30 uur. Aanmelden via info@attyvandebrake.nl.

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.