Werkervaring – 36

werk in uitvoeringHeb je meer kans op een baan als je op de bank blijft zitten of als je (onbetaald) werkervaring opdoet? Ik denk dat iedereen nu zegt: je kunt beter iets doen, in contact blijven met de arbeidsmarkt, waar mogelijk nog wat bijleren en in een stimulerende werkomgeving je ding doen. Ook het UWV ziet hier – onder strikte voorwaarden – brood in. Dus: blijven solliciteren en beschikbaar zijn voor de arbeidsmarkt.

Dankzij de bemiddeling van Gertjan Holterman van netwerk Meppel United en de courtesy van algemeen hoofdredacteur Hans van Velzen mag ik vanaf maandag een paar maanden onbetaald werkervaring opdoen bij de webredactie van de Meppeler Courant. Voor mij een super kans omdat ik journalistiek heb gestudeerd en dol op schrijven ben. Eens kijken hoe het reilt en zeilt op een webredactie.

Ik was er al van overtuigd dat netwerken de weg naar mijn baan is, meer dan ooit is dit vandaag bevestigd. Deze (werk)ervaring creëert sowieso nieuwe impulsen, netwerkmogelijkheden & beweging. Dag bank!

 

1Reactie
  • Jessica
    Geplaatst op 20:03h, 08 februari Beantwoorden

    super zeg! veel plezier op de redactie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.