postre

Werken, leren en dansen

Online werken in de zon: blog #6

paellaZondag eerst bewolkt. Was niet van plan te gaan werken maar ja… nog even gehubt, maar niet lang. Even naar het strand, kreeg honger. Ik een paella voor 1 persoon besteld. Daar zijn ze niet op berekend. Het duurde heel lang: “Miss, everything fresh, it takes 25 minutes.” (snap je dat niet?) En hij had wel gelijk. Het was heerlijk, maar ik kon de helft op. Gelukkig is het hier heel normaal om een doggybag te vragen. Had ik mooi de volgende dag nog een lekkere lunch.

Rond half 6 apéritief met Leah in de Tequila bar mèt een filmpje.
cooking with leah davis

Daarna zowaar (….) samen gekookt. Eerste keer. In ons nieuwe appartement. Ik ben verkast omdat ik van tevoren niet 3 weken had geboekt. Dus planningstechnisch, denk ik, helemaal snap ik het ook niet, kwam dit beter uit. Ik vind het goed, want ik ben erop vooruitgegaan. Het appartement is groter en Leah praat weliswaar weinig, maar toch meer dan Diego. Op deze mooie plek kan ik (nog) 2 weken blijven. Zaterdag komt er nog een Aussie bij. Lekker pasta gemaakt. Het was heel gezellig. We hebben zelfs nog gedanst.

Ons uitzicht: sunset fuerteventura

rooftopOok een rooftop (heel groot, daar kun je wel een feestje geven). rooftop

Maandag was mijn eerste Spaanse les. Ik zit in de klas met Luca en Barbara uit Italië, Andrea uit Zwitserland en Christoff uit Duitsland.

Spanish School Fuertelingua

Onze lerares is de zeer dunne Sara. Klinkt hier enige jaloezie doorheen? Ja. Ze is van Fuertelingua. Ik heb geboekt bij Jorge van Surfawhile. Hij flexwerkt ook bij de Hub. Het is mogelijk (dat doen mijn medestudenten) om Spaanse – (ochtend) met surfles (middag) te combineren. Ik geloof niet dat zij in de VillaHub zitten.

fuerteventuraMaandag even gewerkt bij de Hub na de Spaanse les, maar de airco was kapot en de inspiratie kwam niet echt. In het appartement toch nog het nodige ingetypt. ’s Avonds weer gekookt samen, gaat goed met ons. Dinsdag bij de 2e Spaanse les mijn zoon ‘gepresenteerd’. Als opdracht moest je iemand presteren, ook met beeld. Grappig! De lessen zijn veelal in spelvorm. Een bordspel of een raadspel. Zo blijft het net te doen die twee uur. Dan wil je ook graag weer naar de zon. Na de lunch in da house in het appartement gewerkt en tevreden: klus 1 is af. Rondje gelopen… langs de zee. Wat een wind (schijnt hier altijd te waaien).

postre

Postre (taart)

En voor het eerst een postre (dessert, wij zeggen gewoon taart) gegeten. Met lots of honey.

Vanavond komt Lysbert bij ons eten. Leah gaat risotto maken. Dat lijkt me een ambitieus plan. Maar zij komt dan ook uit Amerika. Ik zei net: de dagen beginnen nogal op elkaar te lijken. Dat zal dan wel gewoon leven en werken zijn. 😉

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.