Updates!

tekenen huurcontract mVanaf 25 april heeft Firma De Groot Zwolle een kantoor in de Creatieve Coöperatie. Een vaste werkplek voor mij & de andere firmanten!

natuurlijk vieren (2) klein

 

 

 

 

Communicatie-analyse
Mooie & informatieve interviews met communicatieadviseurs Gemeente Drechtsteden (Wilko Peenstra), Groningen (Nicolette Pinkster) en Schiedam (Corrie in ’t Hout) gehad om de gevolgen van de GMR voor de afdelingen communicatie in kaart te brengen, als input voor onze opdracht bij de gemeente Ermelo.

Workshops
Ik geef twee workshops voor ondernemende docenten via www.jouwdocent.nl (een innovatief project van Wegener) in Apeldoorn en Houten.
Zie ook mijn eigen workshops.

Business Moms
Op 2 juni geef ik een presentatie over Free Publicity bij de Business Moms in Hotel Lumen Zwolle. Op 5 juni is de finale van de Business Mom of the Year in Kaap Hoorn. Regiomanager Zwolle Greta Krijgsman, Tineke Huizing en Isabella Kummerln zijn finalisten.

Ontwikkeling
Vanaf oktober ga ik het derde jaar Meditatie & Spiritualiteit volgen van Jan Geurtz.

Nieuwsbrief
Bezig met nieuwe nieuwsbrief via Mailpoet, een WordPress plugin.

20 juni feest! 
Op 20 juni viert Els Holland van ELSCompany feest, het lustrum van haar 5 jarig bedrijfsbestaan. Firma De Groot viert dit mee in De Rosse in Bathmen. Ik geef een netwerkoefening aan het begin van de middag.

Zie de mooie uitnodiging die Githa Schrijver ontwierp.

2014-04-20 00.29.42

 

 

 

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.