ultieme creatieve expressie

Ultieme creatieve expressie

1034 dagen geleden werd mijn boek ‘Eenvoudig Duurzaam Bouwen‘ gelanceerd! 📘✨ Het boek is niet op een eiland in een huis aan zee geschreven, terwijl ik dit wel het universum in had gestuurd. Nee, dit boek is ontstaan in Harfsen op mijn kantoor met uitzicht over de weilanden.

Een mooie mix van ingrediënten waaronder mijn schrijfkwaliteiten en zijn innovatieve inhoudelijke kennis bleek een schot in de roos. Het creatieproces was een reis vol passie en toewijding. Dit was nou echt een project waar ik helemaal blij van werd. Ik ben dan ook ontzettend trots op mijn – tot nu toe – grootste vorm van creatieve expressie.

Maatwerkadvies

De honderden lezers die naar aanleiding van het boek om een maatwerkadvies hebben gevraagd aan Ing. Theo Smidt ben ik dankbaar. Hoe mooi is het om mensen te inspireren om hun droomhuisproject vorm te geven met als doel een duurzame, energieneutrale en comfortabele woning.  

Sinterklaas- of kerstcadeau

Voor de klussers, bouwers en dwarsdenkers (want het is geen standaard bouwconcept) is dit een leuk boek als cadeau. Het boek is geschreven voor de leek en te bestellen bij BoekenGilde of Bol.com.

#Duurzaamheid #Boekschrijven #PassieProject #duurzaambouwen #energieneutraal

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.