Spaans leren, eten & ontmoetingen

Online werken in de zon: Blog #7

Er is geen wind. Eerst vonden we het weleens veel die best wel harde wind, maar zonder wind – al twee dagen – is het superhot. Dan komt er niet zoveel uit mijn handen, zo blijkt. Om mijn volgende klus op te pakken … heb ik meer energie en inspiratie nodig…. Dat tillen we over het weekend heen! Het begint wonen & werken te worden. Settle down. Lees hier mijn post voor o.a. het Drenthe Journaal.

Spaanse les

fuertelingua

Andrea en Sara (staand)

fuertelingua

Luca, Barbara, Christoph en Andrea (en Giancarlo staat er helaas niet op)

Vijf ochtenden Spaanse les waren leuk en ook wel weer genoeg. Ik ben blij dat ik weer soort van vrij ben komende week om ’s ochtends op te staan wanneer ik dat wil. Onze lerares Sara was geweldig. Ze bracht zoveel variatie aan in de werkvormen. Knippen & plakken, muziek, memory, video uitleggen, dobbelspel, etc.

Comer

Eten & drinken is natuurlijk heel belangrijk voor het sociale contact met andere travellers, digital nomads, coworkers en vakantievierders. Deze week neemt dat toe.

fuertelingua

Café con leche met Christoph

risotto

Leah Davis en Lysbert Schuitemaker

Zoals Risotto style Américana cooking door Leah Davis. Lysbert kwam proeven. Het was heerlijk. En bijzonder smakelijke pasta da Groningen door Lysbert in de VillaHub met Noortje (NL), Andrea (CH), Leah (USA) en Manuela (CH).

pasta van Lysbert

 

 

 

 

Gisteren nog een filmpje gemaakt. Je merkt dat het een wat inspiratieloze dag was (…..). Die zijn er ook. Productief zijn gaat even wat minder. Mijn persoonlijke WHY voor online werken in de zon is nog niet gevonden. Heeft nog wat tijd nodig of misschien kan je dat ook beter evalueren nà deze 3 weken.
putdeksel

Sinds ik het FB-berichtje van Linda Dijkstra van Bee Dressed las (Piraten printers), zie ik overal hele leuke putdeksels. Zou hier ook best kunnen werken. Verf erover en t-shirts bedrukken.

Ga maar eens kijken hoe het is a la playa.

En flatmate Leah heeft nog een filmpje gemaakt waar ik heel even in acteer.

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.