eenvoudig duurzaam bouwen

Schrijfinspiratie (4)

Mijn inspiratiebronnen

Mijn droomwens is uitgekomen! Ik schreef mijn eerste boek. En ik ben 58 jaar. Begin 2020 besloot ik – met de inhoudelijke kennis over duurzaam bouwen van mijn vriend – een boek te schrijven. Veel mensen hebben ook zo’n wens. Graag deel ik een paar blogs over dit schrijfproces. Om jou te inspireren!

Door wie werd jij geïnspireerd?

Mijn inspiratie om mijn eerste zakelijke boek te schrijven, haalde ik vooral uit ondernemers die met enig risico (denk aan je investering) de stap namen om een boek te schrijven over hun business. Intussen is het wel een marketingkunstje geworden om een boek te schrijven, webinars te geven, online trainingen te gaan geven, etc. Maar wees niet bang. Dat gaan wij allemaal niet doen. We houden het bij dit boek.
Mijn inspiratiebronnen: Carla Ketelaar van Laatste Liefde (Boek: Vind je eindman), daar heb ik zelf als single veel aan gehad, Tom Scholte (Personal branding voor zzp’ers en Hoe je goed gevonden wordt), Fenna Janssen (Liefde in plaats van chocola) en Esther Bergsma (Hoogsensitieve kinderen en Het Hoogsensitieve Brein).

Boekentips voor beginnende auteurs

Esther Jacobs: Zo schrijf je een boek (met handig werkboek).
Natasja Bijl: Maak van je boek een succes (nu al te bestellen).
Giséla Fidder: In 10 stappen inspirerend schrijven.

Esther Jacobs en Natasja Bijl coachen ook. Giséla redigeert boeken en werkt o.a. samen met Expertboek.

Ons boek: Eenvoudig duurzaam bouwen. Bouw je energieneutrale droomhuis zonder warmtepomp. is te koop via BoekenGilde en Bol.com.

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.