eenvoudig duurzaam bouwen

Schrijfinspiratie (1)

Mijn droomwens is uitgekomen! Ik schreef mijn eerste boek. En ik ben 58 jaar. Dus (ook jij kunt dit). Voorjaar 2020 besloot ik – met de inhoudelijke kennis over duurzaam bouwen van mijn vriend – een boek te schrijven. Veel mensen hebben deze schrijfwens. Graag deel ik een paar blogs over mijn schrijfproces. Om jou te inspireren!

Wat was mijn grootste uitdaging?

Mijn grootste uitdaging om een boek te gaan schrijven was … het vinden van een onderwerp. Mijn eigen expertise leent zich niet echt – vind ik – voor een boek. Ik heb zelfs diverse cursussen gevolgd én een schrijfcoach gehad, maar het lukte me nooit om een geschikt onderwerp te vinden. Toen ik snapte dat Theo Smidt (mijn partner) een vernieuwend bouwconcept had ontwikkeld en dat dit anders-dan-anders is, werd het snel duidelijk: dit is een mooi onderwerp voor een boek. Het schrijven verliep vlot. Ik interviewde mijn vriend, werkte dit uit en zo volgden we een logische opbouw van de stappen om een huis te bouwen. Om een zakelijk boek te schrijven kun je redelijk eenvoudig een structuur vaststellen en dit volgen.

Mijn schrijftip

Wil je een boek schrijven maar weet je niet waarover? Het is ook mogelijk om een boek te schrijven over het concept, het leven of business van een ander.

Mijn boek: Eenvoudig duurzaam bouwen. Bouw je energieneutrale droomhuis zonder warmtepomp.

Ons boek is te koop via Bol.com.

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.