Over dit project | Zorg

In april 2016 belde Natasja de Jonge van Zorgcollectief Zuidwest-Drenthe uit Dwingeloo me op. Ze zocht een tekstschrijver voor het maatschappelijk jaarverslag over 2015. Samen met haar, directeur Gerard Schoep en vormgever Martine Hoving hebben we een attractieve huis-aan-huis krant gemaakt voor de dorpen in de gemeentes Westerveld en De Wolden. De krant is 30 juni 2016 verspreid.

ZZWD faciliteert in de regio Zuidwest-Drenthe ouderenzorg, woonzorg, maaltijdservice, thuiszorg, Welkom dagactiviteiten en huishoudelijke hulp.

Referentie

Gerard Schoep, directeur ZZWD:

‘Atty heeft Zorgcollectief Zuidwest-Drenthe op een enthousiaste, inspirerende, deskundige en snelwerkende wijze ondersteund in het tot stand brengen van een infokrant medio 2016 die huis aan huis verspreid is in ons werkgebied. Atty coördineerde alle activiteiten en leverde teksten op basis van interviews, documenten en andere inbreng. De afstemming met de vormgever leidde tot een fraai ontwerp. Het eindresultaat is een uitgave waarop wij trots zijn en waarop ook Atty trots mag zijn.’