online werken

Online werken dag 4: It’s As Good As It Gets

De vierde dag is zonovergoten. Daarom tijd genomen om die zonnestralen te voelen. Na het ontbijt met mijn familie, het zonnen afgewisseld met e-mail checken, online agenda inrichten (agenda kwijt… heeft nog iemand een afspraak met me buiten projecten #groenelessen #scheideninzwolle)? Belangrijke dingen verder te doen. Boodschappen enzo. Wijn, kaas en brood halen.

Scheiden-in-Zwolle

Ook nog gewerkt. Ik heb de redactieformule in concept voor het nieuwe online platform gemaakt. Vanuit het Scheidingsevent is een nieuw initiatief ontstaan: Scheiden in Zwolle. Een online platform waar mensen die (gaan) scheiden nieuws en informatie kunnen vinden over hun scheidingsproces. Het platform onderscheidt zich van andere scheidingswebsites doordat het regionaal gericht is. Vijf partners hebben toegezegd mee te doen. Zodra het definitief is, hoor je meer. De samenwerking met ervaren webbouwer Virunga staat in ieder geval garant voor een technisch goede site. Ik krijg de rol van contentbeheerder/eindredacteur. Heb er #zinin om dit na mijn werkvakantie op te pakken.

Video-tje online werken

Filmpje 2 gemaakt net voor de halve liter Sangria. Erna was misschien leuker geweest. Op het terras in de brandende zon Engelse gezinnen met jonge kinderen bestuderen. De meesten hebben twee kinderen en zijn zwanger van de derde. De kinderen worden gepamperd. C.q. het lijkt een redelijk regelloos bestaan zo op vakantie. Hoe dat thuis dan weer gaat, laat zich raden. Maar ach, het mooie is: ik heb het achter de rug. De mijne is 18 en het is allemaal behoorlijk goed gekomen. Qua opvoeden heb ik de wijsheid niet bepaald in pacht. Als alleenstaande moeder stond ik er 15 jaar in het dagelijks bestaan, maar ook op vakantie, alleen voor. Als ik die gezinnen zo zie, dan denk ik vooral: wat een luxe dat ze met z’n tweeën zijn. En toch ben ik heul erg blij dat ik niet in die fase zit. Laat mij maar lekker 50-plus zijn met een (bijna) volwassen zoon. Helemaal goed.

Geen lessen vandaag. Blij dat ik niet in dat appartement op Tenerife zat. Morgen tijd om mijn passie- en droomproject aan de laptop toe te vertrouwen (als de inspiratie komt).

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.