Kick-off Business Moms – 343

business momsOp dag 343 van dit jaar, ja ik houd het bij omdat ik #project365 doe … genereer bronnen van inkomsten en schrijf er dagelijks over (nee, dat is niet gelukt). Wel regelmatig. 🙂

De Business Moms Overijssel netwerkclub organiseert op 6 januari een spetterende kick-off van het nieuwe jaar. Vaste locatie is het kleurrijke Hotel Lumen in Zwolle.

* Welkom door mij
* Intro Willemijn van Schilfgaarde van Schakéren over haar workshop Coaching/Biodanza
* Inspirerende boost door Greta Krijgsman van Daatkrachtig.

Tijdens de interactieve presentatie zal Daatkrachtig de gasten inspireren om de vragen ‘Wat wil je nou echt? Wat houdt je tegen? En wat helpt je verder? te beantwoorden. Het doel van deze ochtend is om de deelnemers weer fris het nieuwe jaar in te sluizen.

Hapjes
Zwolse cateraar Leoné de Beer van AfriKos, die naast catering ook kookworkshops organiseert, biedt de gasten Zuid-Afrikaanse hapjes en een drankje aan.

Netwerken
De vierde bijeenkomst van de Business Moms Overijssel is op 6 januari vanaf 9.30 tot 12.00 uur in Hotel Lumen, Stadionplein 20 in Zwolle. Vooraf aanmelden is niet nodig. Ondernemende moeders en vrouwen (zowel ondernemers als vrouwen in loondienst) zijn welkom om twee keer zonder kosten kennis te maken met het netwerk. Lid worden kost slechts 25 euro per jaar. De toegang tot het netwerk op 6 januari is gratis, er wordt bij binnenkomst alleen een bijdrage gevraagd van 5 euro voor consumpties.

Tot maandag 6 januari!

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.