Hard gewerkt, nu play time

Best veel gewerkt 2,5 week. Dus ik geef mezelf grotendeels vrijaf voor de laatste dagen. Probeer af en toe nog iets aan de nieuwe website te doen. Dat is zooooveel werk namelijk. Honderd keer heen en weer switchen tussen een wijziging en kijken hoe het er live uitziet. Onderstaand een filmpje dat ik vrijdag maakte op het strand.

Mijn dagen zien er vanaf nu ongeveer zo uit: opstaan, ontbijten, social media checken, boodschapje doen, rond 15 uur naar het strand, een Sangria, dan terug naar huis, eten koken, Olympische Spelen kijken en wat kletsen met mijn flatmates. Natuurlijk ga ik soms uit eten, maar dat doe je niet elke dag als je ergens drie weken bent. Ik ben gisteren mijn hoed & sunglasses vergeten, dus ik moet vanavond terug naar het uitstekende restaurant Sanus voor veggies, vegans & more. De pumpkin soufflé was zalig. Italiaanse stijl van koken. Ik eet bijna geen vlees meer, vooral door de gezonde dames waar ik nu mee samenwoon. Vis en groentes, gezond hè!

 
 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.