Hallelujah tweets – 47

twitter

Twitter

Ik was vandaag in de sauna met Linda Dijkstra bij de ja-knikkers en we deelden van alles waaronder ideeën over innovatieve ondernemingen in Zwolle, Coevorden en Emmen. Dit onderwerp wordt vervolgd. En we deelden nog een mening: onze aversie tegen de hallelujah tweets van coaches.

Maakbaar
Als creator van kunst, dat je kunt vasthouden (Linda) en teksten schrijven (Atty) die je kunt zien en lezen, is daarentegen het maakbare van coaches behoorlijk vaag. Ze uiten zich op Twitter als de über-happy mens, waar het altijd goed mee gaat. Is dit realistisch? Wat maken coaches eigenlijk? Dat is de vraag. Hun stemming is blijkbaar heel maakbaar. Het en masse positiviteit uitdragen, wordt daarmee juist een flow aan onherkenbaarheid. Daarom word ik altijd zo blij van de tweets van @suusruis. Die tweet gewoon hoe het echt met haar gaat en dat is zo verfrissend. Die eerlijkheid. Het leven is niet altijd leuk. Belachelijk om dat te willen uitstralen. Probeer het eens, twitteren hoe het echt met je gaat, dus geen ja-knikker zijn. Laat de olie of de tranen maar eens vloeien.

1Reactie
 • Carmen
  Geplaatst op 17:40h, 18 februari Beantwoorden

  Hi Atty,

  Het past allemaal in het plaatje van een sociaal masker ophebben. Niemand, of in ieder geval bijna niemand, laat zich zien zoals hij/zij is….

  Zelfs het delen van de zogenaamde vervelende momenten is vaak eveneens een onderdeel van dat sociale masker.

  Ik ben daarom ook begonnen met Durf te Zijn. Jezelf Zijn….Niet een Opgesmukte “Het gaat goed” en evenmin een kont-tegen-de-krib “Ik heb een %$$#dag”.

  Het werkelijke, diepgaande Zijn wie je Bent….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.