tom steffens

Boekje Gave Impact Maken

Laatst (maart 2023) werd ik benaderd door Tom Steffens van o.a. FitGaaf. Hij wilde mij (ons) graag interviewen over hoe onze weg naar impact maken (= een anders-dan-anders duurzaam bouwconcept uitdragen) verliep. Via het LinkedIn-netwerk werden we getipt. Dat vind ik altijd zo waardevol om via een bekende genoemd te worden. Dank Martin Dröge!

Tom heeft als doel om een praktisch boekje te schrijven over impact maken. Hiervoor interviewt hij een aantal impactmakers als voorbeeld (zij die het voorleven). En om iedereen te inspireren vooral door te gaan met in het klein of groot impact maken.

Gave Impact Maken

Tom: “Dit boekje wordt voor iedereen die het anders wil doen. Voor zichzelf en de wereld om zich heen. Voor wie niets geeft om carrière maken, een steeds groter huis en snellere auto. Maar des te meer om vrijheid en tijd. Tijd voor jezelf en de mensen om je heen.”

In dit boekje neemt Tom je in 10 stappen mee om je eigen impactinitiatief te starten en uit te bouwen. En vol te houden. “Het maakt niet uit. Als er maar iets kriebelt. Als je maar begint”, zegt Tom.

Daar kan ik alleen maar achter staan en supporten.

theo smidt

Tom schrijft niet alleen een boekje maar maakt ook een website over impact maken. Houd hem in de gaten!

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.