Game Changer

Online werken in de zon: blog #4

IMG-20160729-WA0002Heel goed geslapen. Dat levert me iets op ook. Ik was voor 9.00 uur @theoffice. Ik ben me ervan bewust dat mijn beeld (verwachting) van de plek waar ik heen ging, gewoon niet klopt. Het is anders. De coworkplace in Fuerteventura is gewoon een flexwerkplek. PUNT. Het is geen community waar samengewerkt wordt en waar mensen komen die het gezellig vinden om dingen – zakelijk en sociaal – samen te doen. Ook lijken de digital nomads, die ik heb ontmoet, behoorlijk introvert.

Oftewel: om het voor Atty gezellig te maken, want zij is immers – zoals jullie weten – wel van de extraversie, verbinding en gezelligheid, moet er iets gebeuren. Iets veranderen. Daarom heb ik zomaar out-of-the-blue skies besloten om een week Spaans te gaan leren. Vijf ochtenden vanaf maandag, 2 uurtjes per dag. Gewoon, voor de gezelligheid. Goed plan! Change your game.

leah davis

Leah als fotomodel, Lysbert fotografeert

Ook ga ik morgen verkassen naar een andere woonplek, dat geeft ook altijd weer een vorm van beweging. Vandaag mijn nieuwe Amerikaanse flatmate ontmoet: Leah Davis. Zij blogt zich de wereld over. Hoe leuk is dat?!

20160729_132256_resized

Sebastian Ruiz

Lekker vlot gewerkt vandaag. Mijn voornemen om mijn klus in 3 weken af te hebben, ligt op schema. Eigenaar van de flexwerkplek Hub Sebastian heeft ons nog een lesje Aeropress coffee maken gegeven. Ook kwam er een dame voorbij die voor 1 euro empanadas bracht. Was lekker met tuna!

 

Mijn plan gevolgd om meer pauzes te nemen: check. Coffee om een uur of 11, broodjes kopen én een rondje langs de kust gewandeld met Lysbert en Leah. Voel dat het tij keert. Soms moet je je plan bijstellen. Niet wachten, maar doen. Dat voelt voorlopig goed. De Spaanse taaltest had ik voor 50% gehaald, en dat bleek van een niveau te zijn dat ik maandag kan instromen in een klasje. Het klasje met waarschijnlijk gasten die Spaans leren én surfen. Die combi biedt deze school namelijk aan. Dat bodysurfen laat ik maar even voor wat het is.

Oh ja. Het is weekend. Ik ga niet werken hoor! Morgen beachtime & naar opening art gallery. Zondag op excursie: snorkelen bij Cotillo. Check it. Watch her move.

 

 

1Reactie
  • Jolande
    Geplaatst op 08:57h, 30 juli Beantwoorden

    Wat een werkplek, Atty! Je blijft goed bezig en leuk om jou te volgen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.