Flow

Ik merk dat ik minder blog en wat betekent dat? Maak ik niets mee? Juist heel veel. Gebrek aan schrijfinspiratie? Soms wel. Omdat? Ik denk dat ik druk ben. Dat is een goed teken, maar tegelijkertijd klinkt de alarmbel. Tijd voor reflectie. Even stilstaan bij een halte. Ben ik nog aan het doen wat ik wil doen en ben ik van betekenis voor anderen? Geniet ik van de successen die ik behaal?

Flow
Na mijn zonnige wintersport ben ik in een positieve flow gekomen. Ben gepubliceerd en dat geeft een goed gevoel. In een boek staan. Wie wil dat niet? Nieuwe opdrachtgevers via warme leads binnen gehaald. Fijn dat ik warme leads krijg. Dat mensen mij dat toevertrouwen. Mooi dat ik het dan kan afmaken ook.
Een nieuwe opdracht voor Firma De Groot bij de gemeente Ermelo gekregen. Dat zijn mooie ontwikkelingen, nodig weliswaar voor mij als her-startende ondernemer, maar toch, ik wil dat succes nu even zichtbaar maken.

Achteruitkijkspiegel
Hoe zag mijn afgelopen week eruit? Durf ik dat gewoon te delen? Ja, ik deel omdat ik niet geloof in concurrentie, maar in #samenbeter. En ik deel toch alles via social media, dus een surpriseshow kan het niet zijn.

Maandag: Voortgangsgesprek met de Creatieve Werkplaats om meer aandacht te creëren voor potentiële huurders (houtbewerking, spuitcabine, creatieve ruimtes); persbericht schrijven en doelgroeparrangementen voor hotel Huis ten Wolde uitwerken.
Dinsdag: Skypen met mede-manager Business Moms Overijssel Greta Krijgsman met thema’s als welke sprekers passen bij het netwerk, elkaar inspireren, profilering. Telefonisch overleg met Farasi-Rafiki Paardencoaching over hun website in WordPress die ik maak.
meppel unitedWoensdag: Fysiek onderhoud (frozen shoulder) bij Gerco Talen in Staphorst en ’s avonds bij politiek café Meppel United in de raadszaal van Meppel waar ik vooral werd geïnspireerd door onderneemster Thecla Bodewes, een goede spreekster met visie.
Donderdag: Werken in Assen in Stationsstraat 9, bij Aart van Voorthuizen van Virunga. Interview met Ellen Nooren uitvaartverzorging als startende ondernemer in Tynaarlo. Houd de regionale kranten maar in de gaten! Overleg over webshop verkopen of niet. Er is een geïnteresseerde.

Firma De GrootVrijdag: Firma De Groot Zwolle dag bij de Creatieve Coöperatie. Thema’s: ervaringen en kennis delen, etalage vullen (wat zijn je kennisgebieden, rollen en producten?) en storytelling. We hebben samen een heel maf verhaal gemaakt dat zal ik hier maar niet na vertellen.

Zaterdag: Interview en persbericht Ellen Nooren uitwerken.

Hans DulferZondag: Bloggen en naar Bijzonder Jazz met Hans Dulfer bij Huis ten Wolde.

En in between ben ik natuurlijk ook nog fulltime single moeder met alles wat daarbij komt kijken. Je weet wel. Wat een ouder zoal doet. Die dingen.

 

Vaste werkplek in Zwolle
Onderdeel van de positieve flow is dat ik ook graag vaste werkplek(ken) wil creëren waar ik regelmatig kan zijn in Zwolle. Ik wil het al langer, maar nu voelt ’t als HET moment om ’t gewoon te gaan doen. Om te verbinden met anderen, te (net)werken, te inspireren. Ik ben graag het verbindend element in een groep.

Vaste werkplekken in een creatieve omgeving waarin meerdere ondernemers vanuit verschillende disciplines samenwerken, is wat volgens mij en samenwerkingscollectief Firma De Groot werkt. Interesse om samen te werken in Zwolle (of Utrecht/Den Haag)? We zoeken nog ZP-ers om vaste werkplekken te combineren met Firma De Groot firmanten. Mail me om eens koffie te drinken: atty@firmadegroot.nl.

Wat mooi dat ik na wat omzwervingen blij ben met het nu.

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.