Doemdenkreclame – 12

Ik was laatst in de parkeergarage van De Nieuwe Kolk in Assen en daar zat bij terugkomst deze flyer van de ANWB op mijn voorruit. Ik heb een hele oude auto, die maar net door de APK is gekomen, en nou ja, het is wel een issue hoe lang de auto het overleeft. Zeker is: ik heb geen geld om een andere te kopen. En dan deze flyer die het doemscenario verergert. ‘Uw kans op pech is groter dan u denkt‘. Daar word ik als potentiële klant niet blij van. Ik vraag me af: leidt deze reclame bij iemand tot een bezoek aan de pechprognosepagina, met de voorspelbare uitslag: “Het beste kunt u deze auto naar de sloop brengen.” Of voor anderen: “U moet diverse onderdelen na laten kijken en wel zo spoedig mogelijk want kou, ijs en sneeuw zorgen ervoor dat u binnenkort aan de kant van de weg staat.” Een leukere tekst zou zijn: “Het maakt niet uit als u pech krijgt, want de ANWB is binnen een half uur bij u, waar u ook bent.” #fail doemdenkreclame

ANWB

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.