Contentbeheer

Voor ondernemers of organisaties beheer ik de content (inhoud) van een website of platform. Dit houdt in unieke nieuwsberichten schrijven en plaatsen, nieuws zoeken en verrijken, passende foto’s erbij zoeken of het vinden van video’s.

Dit alles met nadruk op SEO (vindbaarheid) en interessant nieuws voor de doelgroep.

 

Social media strategie

Voor een groep van mediators, Regiomediation, heb ik de social media strategie een aantal maanden bijgehouden. En voor Hoenders Sales Opleidingen heb ik een jaar social media berichten gepost. Voor liefdesexpert Carla Ketelaar van Laatste Liefde post ik sinds 2017 social media berichten op Instagram.

 

Boek

Januari 2021 is mijn boek Eenvoudig duurzaam bouwen gepubliceerd. Dit is een coproductie met Ing. Theo Smidt. Hiervoor heb ik veel gebruik gemaakt van social media kanalen.

Klant Auxiliumwerkt en Way4you in Overijssel

Voor ondernemer Laura Reichgelt werk ik als communicatieadviseur en contentbeheerder voor haar bedrijven Auxiliumwerkt en Way4you. Eind 2017 zijn we gestart met het aanpassen van de websites. Voor Auxilumwerkt verzorg ik nog steeds de website, social media posts en schrijf ik de kwartaalnieuwsbrief.