scheiden zwolle

Het platform Scheiden-in-Zwolle is per 1 januari 2021 helaas beëindigd.

Vanaf 17 mei 2016 beheer ik het informatieplatform Scheiden-in-Zwolle. Webpartner hierbij is Virunga. Dit initiatief komt voort uit het Scheidingsevent Zwolle, dat ik samen met mediator Sabine Toornvliet en diverse partners heb georganiseerd.

Doelgroep zijn mensen die gaan scheiden in de regio Zwolle. Doel is om hen bij te staan met informatie en advies om het scheidingsproces voor alle partijen goed te laten verlopen. De betrokken partners staan garant voor een positieve en correcte afhandeling van zaken of verwerking rondom mediation, kindbehartiging en relatiecoaching.

Waarom Scheiden-in-Zwolle?

Ik ben zelf onderdeel van de doelgroep als gescheiden moeder en voel me betrokken bij dit lastige proces van loslaten en een nieuwe weg vinden. Hierin vind ik het heel belangrijk hoe wordt omgegaan met de kinderen in dit proces.

Mijn rol is contentbeheerder en eindredacteur. Interesse om redactionele content aan te leveren? Neem contact op: info@scheiden-in-zwolle.nl.

Scheiden-in-Zwolle

Scheiden-in-Zwolle heeft intussen (2020) 11 partners. Dit zijn mediators, kindbehartigers en relatiecoaches.

Boek

Januari 2021 is mijn boek Eenvoudig duurzaam bouwen gepubliceerd. Dit is een coproductie met Ing. Theo Smidt.