scheiden zwolleVanaf 17 mei 2016 is een nieuw project gestart in samenwerking met vijf partners. Het online informatieplatform Scheiden-in-Zwolle. Webpartner is Virunga. Dit initiatief komt voort uit het Scheidingsevent Zwolle, dat ik samen met mediator Sabine Toornvliet en diverse partners heb georganiseerd.

Doelgroep zijn mensen die gaan scheiden in de regio Zwolle. Doel is om hen bij te staan met informatie en advies om het scheidingsproces voor alle partijen goed te laten verlopen. De betrokken partners staan garant voor een positieve en correcte afhandeling van zaken of verwerking rondom kindercoaching, familierecht, huis (ver)kopen, mediation, financieel – en hypotheekadvies.

Waarom Scheiden-in-Zwolle?

Ik ben zelf onderdeel van de doelgroep als gescheiden moeder en voel me betrokken bij dit lastige proces van loslaten en een nieuwe weg vinden. Hierin vind ik het heel belangrijk hoe wordt omgegaan met de kinderen in dit proces.

Mijn rol is contentbeheerder en eindredacteur. Interesse om redactionele content aan te leveren? Neem contact op: info@attyvandebrake.nl.

Inloopavond 17 mei 2017

Scheiden-in-Zwolle organiseert op 17 mei 2017 een inloopavond met het thema Kind & Scheiding in De Stadkamer in Zwolle. Toegang is gratis. Lees het programma.

Klik op beeld om flyer Scheiden in Zwolle te downloaden

scheiden zwolle