Cloudy Saturday

Online werken in de zon: blog #5

online werken in de zon

Speelplein voor jong en oud in Corralejo

Je werkt op een Canarisch eiland, het is bewolkt en weekend. Hoe werkt dat? Natuurlijk dacht ik de dag ervoor dat ik naar het strand zou gaan. Maar ja, als het bewolkt is en er zelfs spatjes regen uit de lucht vallen? Dus ging ik ergens ontbijten met daarbij een groot speelplein. Voor jong en oud. Een speciaal gedeelte voor ‘majores’ (ouderen) waar ze hun conditie kunnen bijspijkeren door wat eenvoudige bewegingen te doen. Een mooie manier om activiteiten voor jong en oud bij elkaar te brengen. Daar kunnen ze in Nederland van leren.

Daarna naar de coworkplace. Leah en Diego waren er ook. Had niet zoveel inspiratie, dus na een tijdje ging ik even buiten kijken. Het klaarde op: beachtime!

20160730_150719_resizedIn mijn nieuwe bikini naar het kleine stadsstrand. Het ‘ninos playa’ noem ik het, omdat er vooral gezinnen zijn. Het zeewater vind ik best koud, zal vast aan mij liggen. Het zonnen deed me goed. Vitamine D innemen en wat rondkijken. Voor je het weet is het ‘Sangría-tiempo’. Heb video-tjes gemaakt. In het Nederlands en in het Engels. Sinds kort ben ik ook op Instagram. Leah zegt dat dit heel populair is. Denk wel dat ik op enig moment weer een social media medium skip, anders wordt het wat veel om bij te houden: Instagram, Facebook, Twitter en LinkedIn.

Iemand een tip hoe je deze video kleiner krijgt?

appartementNa het strand op naar het nieuwe appartement. Dit is het uitzicht. Toen we de rooftop inspecteerden bleken we niet in staat om met de sleutels (ja, die hadden we wel) de deur weer te openen. Dus terug naar de Hub op zoek naar Sebastian. Het bleek dat het slot wat olijfolie nodig had.

online werken in de zon

Na een mariniersdouchje op weg naar de opening van een Art Gallery met werk van Dios K. Dat hadden we snel gezien.

art Dios Kart Dios K

Teruggelopen naar Corralejo en naar de tapas & vino’s.

online werken in de zon

 

 

Een ‘drukke’ dag met een beetje werk, cultuur, gezelligheid en een verhuizing.

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.