Beursvloer update – 79

beursvloer

beursvloer

Vanavond ga ik namens Firma de Groot Zwolle in oprichting naar de Beursvloer Zwolle in de Creatieve Coöperatie. Het is een landelijk fenomeen dat in diverse steden, zoals ook in Meppel, plaatsvindt. Doel is om maatschappelijke organisaties met concrete vragen te koppelen aan organisaties uit die stad, die kennis & kunde willen ruilen. Met gesloten beurzen wordt er onderhandeld op de ‘beursvloer’.

Een mooie kans om te netwerken, nieuwe mensen te ontmoeten en maatschappelijke instellingen te leren kennen in Zwolle. Zo’n 70 maatschappelijke instellingen en ondernemende bedrijven hebben zich aangemeld.

2013-03-20 19.08.46

Succesvolle Beursvloer Zwolle

Update
Vier mooie matches tussen Firma de Groot Zwolle en maatschappelijke instellingen: Stichting Jongenskoor Zwolle, Onthaastcafé, Belangenvereniging Kunstenaars Zwolle en Hulp bij uithuiszetting.nl.

En na de gong Eilean, opvang en begeleiding meisjes/jonge vrouwen.

De Stentor (website) bericht wel heel mHet matchformulier invulleninimaal over het event. Zonder foto.

Foto’s links van Gijs Versteeg.

Firma de Groot

www.hetonthaastcafe.nl werkt samen met Firma de Groot

1Reactie
  • Onthaastcafé Zwolle |
    Geplaatst op 21:03h, 30 maart Beantwoorden

    […] nieuwsberichten op de website NieuweOoststellingwerver) twee activiteiten in het kader van mijn Beursvloer038-actie. Maandagavond was ik ter kennismaking bij Het Onthaastcafé in Zwolle. Dit is een al jaren […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.