Bed-and-breakfast Drenthe – 9

In het kader van project365 vandaag een Assense netwerkdag bij de Business Moms, met Werkzorgcombinatie tijdens een heerlijke lunch in de Gulle Gans Next Door en Virunga.

Business Moms
In korte tijd heeft Silvia de Bue (en haar bestuur) dit netwerk opgezet en uitgebreid. Een business Ladiesevent in Groningen, uitje naar Berlijn, Business Mom of the year, diverse workshops en druk bezochte netwerkbijeenkomsten in Assen en Groningen passeerden de revue. Een mooi voorbeeld van een doelgroep die elkaar zakelijk wil helpen: ondernemende moeders.

De locatie voor de nieuwjaarsmeeting was De Nieuwe Kolk, het theater in Assen. Na een indrukwekkende rondleiding (de trailers kunnen overdekt in- en uitladen) volgde een interactieve presentatie van ondernemerscoach Jikkie Has over hoe je als vrouwelijke ondernemer nog meer succes kan behalen. Tijdens mijn deelname aan dit netwerk heb ik diverse positieve contacten opgedaan, waar ik zowel zakelijk als privé mijn vruchten van pluk. (En bedankt, Univé)

Werkzorgcombinatie
Met Esther Bergsma van Werkzorgcombinatie heb ik haar PR-plan besproken voor de workshops die zij geeft in februari en maart over balans tussen werk en zorg, energiegevers/vreters, omgaan met hoogsensitiviteit en herkennen burn-out. Volgende week woensdag plaatst ze een mooie advertentie in het Gezinsblad (Assen). Aanvullend benaderen we de lokale pers. Meer weten over HSP en werk? Bestel de online cursus van Femke de Grijs: Floreer in je werk.

Virunga
Bij Virunga, die mijn webshop www.single-parents.nl heeft gebouwd in WordPress, een brainstorm over het verbeteren van de website Bed-and-breakfast-Drenthe. SEO, content, navigatie en nieuwe frisse ideeën passeerden de revue. Vanaf maart een geüpdatet site voor kunstminnende bezoekers aan Drenthe die graag overnachten in een bijzondere B&B.

Single parents in business
Ken je mijn eigen netwerk al? Samen met Daniëlle ter Haar en Estelle van der Ploeg ben ik in de zomer van 2012 dit netwerk gestart. Ben je een ondernemende single parent? Ga dan ook eens naar onze netwerkbijeenkomst, word lid van de LinkedIn-groep of volg ons op Twitter: @SPiB_nl.

Het was weer een nuttige dag mevrouw Van de Brake!

3 Reactie's
 • Marielle Visscher
  Geplaatst op 15:16h, 11 januari Beantwoorden

  Hoi Atty,
  Ik blijf met veel plezier je blogs en al je belevingen volgen. Ik hoop dat Het voor je in de lucht hangt, maar dat weet ik eigenlijk wel zeker….
  Groet Marielle

  • Atty
   Geplaatst op 15:49h, 11 januari Beantwoorden

   Dank voor je support Mariëlle! Het voelt echt als werk om elke dag iets nieuws te bedenken. 🙂

 • Meppel United – 23 |
  Geplaatst op 20:32h, 14 februari Beantwoorden

  […] werk zoeken hoort tegenwoordig absoluut netwerken. Vanmorgen was ik lekker in de buurt bij het nog verse netwerk Meppel United, geïnitieerd door […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.