15 professionals gezocht voor Firma De Groot Zwolle

2014-04-11 12.53.57Zwolle – Het snelst groeiende organisatieadviesbureau èn communicatiebureau Firma De Groot, met op dit moment drie locaties in Den Haag, Utrecht en Zwolle, zoekt uitbreiding met nog 50 professionals, waarvan 15 in Zwolle. Het primaire adviesgebied is organisatieontwikkeling. Firma De Groot biedt ook de optie voor een vaste werkplek in Zwolle.

Initiator van Firma de Groot is Tom Scholte, specialist in de adviesgebieden personal branding & organisatieontwikkeling. Hij is in Den Haag gestart met dit concept in 2012. Community manager van het bureau in Zwolle is Atty van de Brake.

11-4 ZwolleVisie
Tom Scholte: “Firma De Groot kijkt naar organisaties. Een organisatie zien we als een samenwerking van mensen die vanuit gedeelde inhoud een collectieve ambitie nastreven. Onze missie is om organisaties kloppend te maken. Een rol spelen bij organisatieontwikkeling. Organisaties ‘in hun kracht zetten’. We geloven in de #samenbeter organisatie. Dit gaan we voor ons zelf realiseren en voor anderen. Dat doen we vanuit 3 steden met in elke stad 20 firmanten. Uitbreiding naar Amsterdam en Rotterdam worden dit jaar gerealiseerd. We werken aan onze eigen ontwikkeling en zetten onszelf met een product/dienst in de etalage van Firma De Groot. We zoeken de verbinding met andere organisaties om daar van betekenis te zijn en een bijdrage te leveren aan het realiseren van andere #samenbeter organisaties.”

Firmanten
Gekozen is om samen te werken met zelfstandig professionals die vanuit de vakgebieden organisatieadvies, communicatie, training/coaching en grafisch- & interieurontwerp elkaars kennis en expertise versterken. Ondernemers werken zowel via het (eigen) zelfstandig ondernemerschap als samen met firmanten van Firma De Groot.

Aspirant lidmaatschap – 15 professionals gezocht in Zwolle
De eerste 3 maanden kan gekozen worden voor een aspirant lidmaatschap. Het aspirant firmantschap is gericht op geïnteresseerde zelfstandig ondernemers (of zij die dit overwegen) en mensen in loondienst die het #samenbeter concept in hun organisatie willen uitdragen en vormgeven, te laten ervaren wat de Firma De Groot organisatie voor hen zou kunnen betekenen. De kern van het concept is de maandelijkse samenwerkdag. Firmanten nemen  deel aan de Firma De Groot dagen (vrijdagen) van de locatie waar ze bij aansluiten en kunnen daarnaast ook naar de dagen van andere locaties. Het dagprogramma is gericht op samenwerking, brainstorm, intervisie, kennisontwikkeling, training, marketing, communicatie, acquisitie en personal branding. Daarnaast worden tussendoor #samenwerk lunches en borrels georganiseerd. Het aspirant lidmaatschap kost  € 45,- per maand ex btw (voor drie maanden). Daarna kost het lidmaatschap 90 euro excl. btw per maand.

Vaste werkplekken in Zwolle
Samenwerken gaat beter als je elkaar regelmatig ziet. Voor een vaste werkplek betaalt een firmant 105,– euro excl. btw per maand.

Kennismaken
Iedereen is welkom om tijdens een Firma De Groot dag te ervaren hoe het concept werkt en hoe samenwerking vormt krijgt. Kosten voor deelname aan de kennismakingsdag zijn 35,– euro excl. btw. De eerstvolgende dagen in Zwolle zijn op vrijdag 9 mei en 13 juni.

Opdrachten
Diverse gemeentes, onderwijs-, maatschappelijke en culturele instellingen hebben Firma De Groot weten te vinden met hun organisatieadvies- en innovatievragen. Het aanbod kan variëren van een training, workshop, brainstormsessie of een adviesgesprek.

Meer informatie staat op www.firmadegroot.nl. Aanmelden om kennis te maken kan via atty@firmadegroot.nl.

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.