ghostwriting

✨ Boost Je Boek met Expert Ghostwriting & Promotieservice! ✨

Als auteur van het boek Eenvoudig Duurzaam Bouwen weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om niet alleen een goed boek te schrijven, maar ook om ervoor te zorgen dat het de aandacht krijgt die het verdient. Daarom bied ik mijn expertise aan in ghostwriting én boekpromotie om jouw droom van een succesvol expertboek werkelijkheid te maken.

📚Wat kan ik voor jou betekenen?

  • Ghostwriting: Of je nu ideeën hebt voor een expert (e)boek maar niet weet waar je moet beginnen, of je hebt al een manuscript dat nog aangescherpt moet worden, ik sta klaar om je te helpen met professioneel geschreven inhoud die jouw stem en visie perfect weergeeft.
  • Boekpromotie: Publiciteit is cruciaal voor het succes van een boek. Met mijn ervaring heb ik voor Eenvoudig Duurzaam Bouwen publicaties weten te realiseren in toonaangevende media zoals Cobouw, De Stentor, Eigen Huis en Duurzaam Nieuws. Bekijk via de link de overige publicaties in de media over het boek: https://www.attyvandebrake.nl/in-de-media-met-ons-boek/
  • En door deze publicaties vond het tv-programma BinnensteBuiten ons. (Opname → https://binnenstebuiten.kro-ncrv.nl/wooninspiratie/video/ecohuis-met-gracht-in-harfsen )

🎯Waarom kiezen voor mijn ghostwriting?

  • Schrijfervaring > 15 jaar: Ik heb bewezen succes in zowel schrijven als boekpromotie.
  • Netwerk: Ik heb connecties en perslijsten en weet hoe ik jouw boek in de spotlight kan zetten.
  • Passie: Jouw project is mijn passie. Ik werk nauw samen om je visie tot leven te brengen.

Ben je klaar om jouw expertboek naar het volgende niveau te tillen? Laten we samenwerken en jouw verhaal met de wereld delen.

💼 Neem vandaag nog contact op en laten we beginnen.

#Ghostwriting #Boekpromotie #SuccesvolSchrijven #EenvoudigDuurzaamBouwen #Publicatie

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.