Gunborrel II – 24

gunnenVanmiddag naar de tweede Gunborrel van de Uitspanning Veurdeale. Dit is een netwerkbijeenkomst voor lokale ondernemers rondom Havelte. Aangezien ik zelf in Havelte woon, ga ik natuurlijk even langs. Ik schijn dat ‘Veurdeale’ overigens steeds verkeerd uit te spreken, waarschijnlijk omdat ik geen Drentse ben. De oplettende (en geduldige) kijker van de video, opgenomen tijdens de eerste bijeenkomst, komt mij nog tegen met mijn mening over netwerken. Er worden 65 lokale ondernemers verwacht voor een presentatie over netwerken en speeddaten.

Het was geanimeerd en druk bezocht. Het leukste was de laatste speeddate-tafel met een bijzonder gevarieerd gezelschap: een advocate, een groene uitzender, een grondwerker, een grafisch ontwerper, een retailadviseur en ik zei de gek. Het was zo gezellig dat we met dit groepje de netwerkborrel nog een keertje over doen. Ik regel het!

Zo verrassend kan netwerken zijn!

3 Reactie's
 • Dineke
  Geplaatst op 16:52h, 25 januari Beantwoorden

  Geweldig om te horen dat het netwerken “werkt”!!!!!

 • Bertus Streutker
  Geplaatst op 17:43h, 26 januari Beantwoorden

  Voor het Holtingerveld e.o. is er een Yammer-site aangemaakt. Dat is een besloten digitaal netwerk van en voor betrokkenen bij het toerisme in ZW-Drenthe. Provincie, gemeenten, ondernemers, dienstverleners etc. Veel disciplines aan “dezelfde tafel”, het delen van informatie, het inspelen op, het peilen van etc.
  Ik denk dat je hier het nodige aan bij kunt dragen en als je hetzelfde denkt geef dan even je emailadres door waar ik de uitnodiging naar toe kan sturen. Op dit moment staat de teller op 30 deelnemers.

  Groet – Bertus

  • Atty
   Geplaatst op 18:41h, 30 januari Beantwoorden

   Bertus,

   Ben benieuwd op basis waarvan je denkt dat ik iets kan bijdragen aan het toerisme in ZW Drenthe. Ik mail je.

   Atty

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.