Detox – 63

detox

detox

Het is detox -time. Vandaag toen ik op het zonnige terras zat van LaFontaine in Heerenveen heb ik een uitstekend besluit genomen. Vanaf vrijdag ga ik into detox. Ben je ook moe van de winter, het dagelijks zoeken naar werk en heb je ‘zin’ om te ontgiften, fris in je hoofd te worden en een paar kilo’s af te vallen? Doe gerust mee.

Ik heb het al vaker gedaan met uitstekend resultaat (springend Teigetje), alleen was ik toen in een groep bij Conmigo (Nederlandse eigenaren) of Vitalisé in Portugal. Dat is wel het allerlekkerste omdat je dan begeleid wordt met sportieve activiteiten en prettige bijkomstigheden zoals massages. Of ga naar het alternatieve de Schouw in Zeeland. Ook fijn. Woon je in het Noorden, dan ga je naar Natuurlijk Kuren in Veenhuizen. Mijn ervaringen met rawfood- en sapvasten zijn heel positief.

Maar als je zoals ik geen geld (meer) hebt om een weekje onder begeleiding te detoxen, dan kun je het ook zelf doen. Ik ga het met een vriendin samen doen, zodat we elkaar kunnen steunen in tijden van verleiding. We gaan 10 dagen de citroen-/ahornsiroopkuur doen. Nu voor 50% korting bij De Tuinen (nee, ik krijg geen percentage helaas).

Geen idee hoe het bevalt. Vanaf nu twee dagen afbouwen met minder eten en geen alcohol. Veel bewegen, water en kruidenthee drinken staan op de planning! Als je nu 10 dagen niets van me hoort, dan valt het dus tegen. 🙂

 

1Reactie
  • Detox |
    Geplaatst op 13:26h, 20 maart Beantwoorden

    […] een korte detox-update. Afgelopen vrijdag ben ik gestart met een 10-daagse citroen & ahornsiroopkuur. Het doel is te ontgiften en vervolgens uit te barsten in energie. Na 4 dagen kan ik melden dat ik […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.