Drijfveer Atty van de Brake

Ik heb ontdekt dat ik blij word van het begeleiden van (schrijf)projecten waarbij ik op strategisch en tactisch niveau meedenk met de opdrachtgever. Het gaat dan om het vertalen van de beelden en wensen in begrijpelijke en vlotte stijl geschreven tekst, strategienota of webtekst. Ik kom het beste tot mijn recht als ik de ruimte krijg om kritisch mee te denken in een project waar ik langer betrokken ben. Ik heb o.a. strategienota’s geschreven voor Cibap (2014) en Vivente (2015).

Persoonlijke missie

Ik benader vanuit gelijkwaardigheid, geef ruimte voor het persoonlijke verhaal en toon oprechte belangstelling zodat er een uitwisseling plaatsvindt waarin het anders-zijn wordt erkend en gestimuleerd. Doordat ik de markt ken, veel levenservaring heb, mensen en situaties snel doorgrond en ieders taal spreek, kan ik mensen aan elkaar verbinden zodat er nieuwe structuren en samenwerkingsmogelijkheden ontstaan.

Welke problemen los ik op?


Ik breng structuur, creativiteit en logica in bij het vormgeven en schrijven van zakelijke, strategische -, beleids-, pers- en webteksten. Het verhaal klopt en leest als een goed boek: de boodschap komt over. Dit kan een boodschap zijn ter verheldering van identiteit, imago, visie, missie of het aanzetten tot verandering van gedrag.

Unieke toegevoegde waarde

Een gelijkwaardige gesprekspartner die strategisch meedenkt en zo ambitie en beleid verwoordt in begrijpelijke en creatieve taal waardoor de boodschap overkomt.

Doel

Mijn doel is door middel van strategisch meedenken en goed luisteren een tekst schrijven die zich onderscheidt door authenticiteit, betrokkenheid en creativiteit dan wel een interim klus uitvoeren vanuit deze waarden.

Ik ben

Uniek | Open<3 | Kleurrijk | Leflady | Pragmatisch | Analytisch | Regisseur

Referenties

Klanten vinden me:

“Attent, slim, vormgevend & creatief schrijver, snel, groot inlevingsvermogen in doelgroep, ervaren, gedreven, netwerker, betrokken, enthousiast, verbinder, goed, betrouwbaar, professioneel”.

Competenties

  • Analytisch
  • Pragmatisch
  • Netwerker
  • Verbinder
  • Creatief
  • Sensitief
  • Klantgericht
  • Communicatief

Tekstschrijver Deventer