In 2019 heb ik een jaar blogs geschreven over mijn zoektocht naar een duurzame levensstijl. Waarom doe ik dat? Ik besloot ergens in november vorig jaar dat duurzaam leven bij mezelf begint. Oftewel: DIY. Ik was nooit zo duurzaam bezig, maar ben wel meegenomen in deze flow doordat ik ging samenwonen met een duurzame energieadviseur. Tijdens mijn eerste (bewuste) stappen op deze duurzame weg, kwam ik hobbels tegen. Zo makkelijk is het dus niet om bijvoorbeeld duurzaam geproduceerde kleding te kopen. Daarom kwam ik op het idee om over deze zoektocht te bloggen. Gewoon voor de leuk en serieus want ik beloof om wekelijks voor een jaar te bloggen. Vandaar mijn url: project365.nl.

Duurzaamheid

Ik blogde over de onderwerpen: wonen, food, fashion en mobiliteit en deel dit op mijn Facebook, Twitter en Instagram accounts. 

En ik publiceerde begin 2021 het boek Eenvoudig duurzaam bouwen. Een co-productie met Ing. Theo Smidt van Enadco.

Project365

Wil je me volgen? Je kunt de website checken. Daarnaast ga ik ook vloggen. Ik heb net een korte vlogcursus gevolgd bij Evelien Pruis en Rianne Seton in Zwolle. Het is nog even wennen natuurlijk, zo je eigen gezicht in beeld, het vergt doorzettingsvermogen. Mij is beloofd dat het steeds vlotter, rustiger en makkelijker gaat.

Vlog project365